Meer dan 65 jaar ervaring
Groningen, Drenthe en Friesland

Grond- en bouwstoffen

Grond- en bouwstoffen

Zand, menggranulaat, freesasfalt, teelaarde en nog veel meer

Naast de verschillende werkzaamheden kunt u bij Grondverzetbedrijf Zoutman terecht voor de levering van verschillende soorten grondstoffen, bouwstoffen en materialen. De verschillende grondstoffen, bouwstoffen en materialen zijn toepasbaar bij verschillende werkzaamheden voor tuinen, grondverzet en landschapsbeheer.

Diverse soorten zand, menggranulaat en freesasfalt
Wij verkopen zand in verschillende soorten ten behoeve van o.a. bezanden, aanvullen van drainagesystemen, vullen van het cunet, onder verhardingen en het inwassen van straatwerk. Tevens leveren wij menggranulaat en freesasfalt voor diverse toepassingen.

Teelaarde
U kunt bij ons terecht voor (on)gezeefde teelaarde wat geschikt is voor het aanvullen van plantsoenen, tuinen, gazons, borders of het opvullen van percelen.

Compost, kalk en zaaizaden
Gericht op grondverbetering kunt U bij Grondverzetbedrijf Zoutman terecht voor compost, kalk en zaaizaden. Pas compost of kalk toe op landbouwgrond voor het verbeteren van uw gewassen.

Schelpen
Bij Zoutman kunt U ook terecht voor het leveren van verschillende soorten schelpen ter verharding van toegangspaden of parkeergelegenheden.

PVC- en drainagematerialen
Voor de aanleg van afwatering kunt U terecht bij Zoutman voor diverse soorten en maten pvc- en drainagematerialen.

Beschoeiing
Om de slootwal te verstevigen kan beschoeiing geplaatst worden. Bij Zoutman kunt u terecht voor materialen en ook de aanleg van beschoeiing kunnen wij doen.
 
De pijlers van Zoutman BV
ISO
Kwaliteit staat voorop
Wij zij ISO gecertificeerd, daarmee staat het bewaken van de kwaliteit hoog in het vaandel
VCA*
Veiligheid
Wij zijn VCA* gecertificeerd, daarmee wordt een veilige werkplek gecreëerd
65
Ruim 65 jaar ervaring
Jarenlange ervaring in grondverzet