Hoe vervelend is het als uw erf door middel van sneeuw en ijs niet te bereiken is? Zoutman BV staat in de wintermaanden klaar om u zo goed mogelijk te helpen met het bestrijden van gladheid. De gladheidsbestrijding kan zowel op afroep als in de vaste route ingepland worden.


Gladheidsbestrijding door ruimen en strooien

Zowel tractoren met strooier en schuif als laadschoppen met schuif kunnen worden ingezet voor gladheidsbestrijding. Tevens is onze vrachtauto voorzien van een plaat waar een schuif aan bevestigd kan worden. Hiermee kunnen we de gladheidsbestrijding op 2 verschillende manieren uitvoeren. Met het ruimen van sneeuw en het strooien van zout is uw erf weer normaal en veilig te bewandelen.


Zout als gladheidsbestrijdingsmiddel

Omdat wij werken met een grote voorraad zout zijn wij in staat snel te handelen op het moment dat de winter inslaat en uw terreinen onverwachts glad zijn. Het te gebruiken zout is op voorraad in onze eigen opslag. Wij hebben dus alles voorradig om u zo snel mogelijk van dienst te zijn zodat u weer sneeuw- en ijsvrij uw erf kan bewandelen.


Indien u vragen heeft over gladheidsbestrijding neem dan vooral contact met ons op.